Baseus Immersive Virtual геймърски 3D слушалки - Червено/Черни

цена
47,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
56,6 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Baseus Immersive Virtual геймърски 3D слушалки  - Червено/Черни

Ако сте геймър и търсите перфектни слушалки за вашите игри, то Baseus Immersive Virtual геймърските 3D слушалки в червено и черно, предлагани от интернет магазин Caseland.bg, ще ви предложат ненадминато геймърско изживяване.

Тези слушалки са оборудвани с 50-мм високоговорители, които осигуряват ненадминато качество на звука и ще ви позволят да се потопите напълно в света на вашата игра. Те също така имат 3D звуков ефект, който ви дава усещане за присъствие в играта и позволява да чувате всяка детайлна звукова сцена. Благодарение на това, ще можете да чуете и разберете всеки звук от вашата игра, като никога досега.

Геймърските 3D слушалки на Baseus са оборудвани с микрофон, който ви позволява да комуникирате с други играчи по време на онлайн мултиплейър игри. Те също така имат вграден дистанционен контрол, който ви позволява да контролирате музиката и звука на вашата игра, без да прекъсвате играта си.

Слушалките са проектирани за максимален комфорт по време на дълги игрови сесии. Те имат главна лента, която се регулира лесно, и меки наушници, които са дишащи и ще ви осигурят комфорт дори след много часове игра.

В заключение, Baseus Immersive Virtual геймърските 3D слушалки в червено и черно са перфектни за всички геймъри, които търсят качество на звука, комфорт и функционалност. Купете ги от интернет магазина Caseland.bg и се потопете в света на вашите игри с перфектния звук и комфорт, който заслужавате.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Слушалки с кабел > Baseus Immersive Virtual геймърски 3D слушалки - Червено/Черни
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >