4в1 Универсален адаптер за пътуване от контакти US,CN,UK към ЕU - Бял

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
9826
Гаранция:
24 месеца
Брой USB портове:
2
Изход:
125V - 6A / 250V - 6A
Честотен диапазон:
50-60 Hz
sklad-pocet:
4
бр

4в1 Универсален адаптер за пътуване от контакти US,CN,UK към ЕU - Бял

Приветстваме ви в нашия електронен магазин Caseland.bg, където предлагаме широка гама от продукти, за да улесним ежедневието ви. В днешно време, когато пътуванията между различни държави са все по-често срещани, срещаме много различни видове контакти. Ето защо сме подготвили за вас продукт, който ви позволява да използвате устройства с различни видове контакти, независимо от страната, в която се намирате в момента - Адаптер от контакти US, CN, UK към EU.

Този адаптер е чудесно решение за всички, които пътуват до страни, където се използват различни видове контакти, отколкото в България. Адаптерът е компактен и се побира лесно във вашата чанта или куфарче, така че можете да го носите със себе си, където и да отидете. Оборудван е с три различни вида контакти за САЩ, Китай и Обединеното кралство, които могат лесно да се сменят според вашите нужди.

Благодарение на този адаптер можете да използвате вашите електронни устройства като мобилни телефони, лаптопи, зарядни, сешоари, кафемашини и по-лесно и безпроблемно, независимо от държавата, в която се намирате. Независимо къде се намирате по света, никога няма да се притеснявате, че батерията на телефона или лаптопа ви ще се изтощи.

Адаптерът е изработен от качествени материали, така че можете да сте сигурни, че е безопасен и надежден. Освен това е лесен за използване, просто го включете в контакт и след това поставете вашето устройство с различен тип контакт в него.

Този адаптер е чудесно решение за всеки, който пътува до страни с различни видове контакти. Той е лесно преносим, ​​надежден и безопасен, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете и сте сигурни, че ще ви служи дълги години. Ако търсите практичен и надежден начин да се справите с различни видове контакти, то този адаптер е правилният избор за вас.

Спецификации:

Тип:
адаптерна букса с 2x USB.

Характеристики:
алуминиево желязо.

Размер:
7,3 х 5 х 4 см.

Цвят:
бял

Материал на покритието:
ABS

Мощност:
10A, 110-220V, 600W

Проводим материал:
мед

 

Пакетът включва:

1 *
Адаптер с 2x USB

1 *
Ръководство за потребителя

1 *
Платнена чантичка

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Зареждане > Адаптери > 4в1 Универсален адаптер за пътуване от контакти US,CN,UK към ЕU - Бял

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >