Адаптер бързозареждащ с USB-C порт - Бял, 20W

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Адаптер за зареждане с USB-C:
20W
Брой на изходите:
1
sklad-pocet:
26
бр

Адаптерът с USB-C порт - Бяло, 20W

Адаптерът с USB-C порт е удобен начин да зареждате вашите електронни устройства, като телефони, таблети и лаптопи. Този адаптер има изходяща мощност от 20 вата, която позволява бързо зареждане на вашите устройства.

С USB-C порта, този адаптер осигурява по-бързо зареждане в сравнение с традиционните USB-A портове. USB-C портът е универсален и може да се използва за зареждане на различни видове устройства, като например лаптопи, таблети и смартфони.

Белият цвят на адаптера му придава стил и модерен вид. Този адаптер е компактен и лесен за пренасяне, така че можете да го използвате навсякъде. Той е идеален за пътувания и за използване в офиса или у дома.

Адаптерът с USB-C порт е отличен начин да заредите вашите устройства бързо и лесно. С този адаптер няма да се притеснявате за времето, което отнема зареждането на вашите устройства.

Независимо дали сте в движение или сте в офиса, адаптерът с USB-C порт ще ви помогне да заредите вашите устройства бързо и лесно. Той е съвместим с различни устройства и е универсален, което го прави отличен избор за всеки, който търси бърз и ефективен начин да зареди своите електронни устройства.

В заключение, адаптерът с USB-C порт е изключително полезен инструмент за всеки, който търси бърз и ефективен начин да зареди своите електронни устройства. Той е лесен за използване и съвместим с различни устройства, което го прави много удобен за пренасяне навсякъде. Ако търсите начин да заредите вашите устройства по-бързо и ефективно, адаптерът с USB-C порт е идеалният избор за вас.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >