3D елха 5 - сребърна, Ангел-16cm

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато запалите чаената свещ, дървото започва да се върти бавно благодарение на температурата, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
Материал:
метал
sklad-pocet:
0
бр

Ако търсите красив и елегантен свещник, който да излъчва коледното настроение в дома ви, тогава свещникът 3D елха 5 в сребърен цвят с Ангел-16cm е идеалният избор за вас.

Този красив свещник е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване. Дизайнът му е 3D и включва красив Ангел с размер от 16cm, който прави украсата още по-привлекателна и уникална. Свещникът може да държи свещ с размер до 8 см в диаметър и е идеален за използване като акцент на коледната ви маса, полица или всяко друго място в дома ви.

3D елхата 5 е красива и изискана, като е подходяща за всеки дом, независимо от стила му. Тази коледна украса е идеална за добавяне на уют и коледно настроение в дома ви.

Не забравяйте, че можете да намерите този свещник и много други коледни декорации на нашия интернет магазин Caseland.bg. Бъдете сигурни, че ще откриете нещо специално за сезона и вашето настроение. Поръчайте свещника 3D елха 5 в сребърен цвят с Ангел-16cm днес и създайте красива коледна атмосфера в дома си!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >