Свещник Голяма елха - звезда

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Добре изработен свещник, произведен в Германия, който се вписва във всеки дом. Когато запалите чаената свещ, температурата кара върха да се върти и създава красива и релаксираща атмосфера.
Размери:
21cm
Материал:
стъкло и метал
sklad-pocet:
4
бр

Ако търсите перфектният свещник за да добавите уют и коледно настроение в дома си, търсенето ви приключва тук! Свещникът "Голяма елха - звезда" е идеалното решение за вас.

Създаден от висококачествени материали, този свещник е направен да държи свещи с размер до 8 см в диаметър, като това го прави перфектният избор за поставяне на стандартни свещи за вътрешно осветление или пък по-големи свещи, за да донесете усещането за коледа в дома си.

Свещникът "Голяма елха - звезда" е перфектният акцент за вашата коледна декорация, който ще добави топлина и уют на всяко място, където го поставите. Този свещник е прекрасен подарък за вашите близки и приятели, като може да се използва като част от тяхната коледна декорация или за всякакви други поводи.

Ако търсите перфектният свещник за да добавите коледно настроение във вашия дом или за да направите подарък на някого специален, тогава свещникът "Голяма елха - звезда" е идеалният избор за вас. Поръчайте го днес и се насладете на усещането за коледа във вашето пространство!

Не забравяйте, че можете да намерите този свещник и още много други коледни декорации на нашия интернет магазин Caseland.bg. Бъдете сигурни, че ще откриете нещо специално за сезона и вашето настроение.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >