Свещник Голяма елха-шишарки

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Размери:
21cm
Описание:
Добре изработен свещник, произведен в Германия, който се вписва във всеки дом. Когато запалите чаената свещ, температурата кара върха да се върти и създава красива и релаксираща атмосфера.
Материал:
стъкло и метал
sklad-pocet:
3
бр

Ако търсите уникален свещник, който да допълни коледната ви декорация, тогава свещникът "Голяма елха-шишарки" е перфектният избор за вас.

Този красив свещник е изработен от висококачествени материали, които го правят устойчив и дълготраен. Той може да държи свещи с размер до 8 см в диаметър и е идеален за украса на дома или за подарък на близки и приятели.

Дизайнът на свещника "Голяма елха-шишарки" е инспириран от природата и включва красиви декоративни шишарки, които се превръщат в уникален дизайнерски акцент за вашата коледна декорация. Свещникът е перфектен за поставяне на маса, полица или всяко друго място в дома ви, където искате да добавите уютна атмосфера.

Не забравяйте, че можете да намерите този свещник и много други коледни декорации на нашия интернет магазин Caseland.bg. Бъдете сигурни, че ще откриете нещо специално за сезона и вашето настроение. Поръчайте свещника "Голяма елха-шишарки" днес и създайте красива коледна атмосфера в дома си!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >