Въртящ се държач за автомобил - Черен

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Начин на закрепване на телефона:
magneticky
sklad-pocet:
4
бр

Въртящ се държач за автомобил - Черен

 

Ако търсите удобен и лесен за използване държач за вашия автомобил, този въртящ се държач е идеалното решение за вас. Независимо дали сте на път или просто използвате телефона си за навигация, този държач ви осигурява безопасно и лесно монтиране на вашето устройство.

Държачът е снабден с удобна функция за завъртане на 360 градуса, което ви позволява да регулирате ъгъла на виждане на вашето устройство, за да можете да видите екрана му с лекота и комфорт. Съвместим е с почти всички видове мобилни телефони и таблети, като включва регулируема затваряща се система, която позволява да го приближите или отдалечите спрямо размера на вашето устройство. Монтажът на държача е бърз и лесен, благодарение на включените в комплекта приспособления за закрепване към вентилационната решетка или на държач за стъкло. Освен това, държачът е изработен от здрави и качествени материали, които гарантират неговата издръжливост и дълготрайност.

Ако търсите удобен, лесен за използване и издръжлив държач за своя автомобил, този въртящ се държач е идеалното решение за вас. Поръчайте го сега от caseland.bg и се наслаждавайте на безопасността и комфорта, който той осигурява.

Сега, когато имате въртящ се държач за автомобил, можете да се наслаждавате на пътуванията си по-спокойно и безопасно. Независимо дали използвате навигационна система, желаете да видите последното си съобщение или да проведете безжично обаждане, този държач ще ви осигури удобство и сигурност по време на шофирането. Основната характеристика на този държач е, че може да се завърта на 360 градуса, за да можете да настроите ъгъла на телефона си според вашите нужди. Това ви осигурява удобство и комфорт, когато пътувате и използвате своя телефон. Държачът е снабден със силни магнити, които държат телефона ви здраво и сигурно по време на шофирането. Системата на закрепване е много лесна за използване - просто поставете металната плочка на гърба на телефона си или във вашия телефонен калъф и я прикрепете към държача. След това можете да се наслаждавате на безопасното си пътуване. Този държач е съвместим с повечето модели на смартфони и е лесен за монтаж върху дашборда или вентилационната решетка на вашия автомобил. Той е изработен от висококачествени материали, които осигуряват здравина и дълготрайност на продукта.

Ако търсите удобен и сигурен начин да използвате телефона си по време на шофиране, този въртящ се държач е перфектният избор за вас. Купете го днес и се наслаждавайте на комфортните и безопасни пътувания!

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >