Универсален, водоустойчив калъф Tactical Splash Pouch XXL Asphalt за мобилен телефон - Черен

цена
17,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
Отстъпка:
Sleva
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1858
Гаранция:
ДОЖИВОТНА
Материал:
PU/PC
Защита:
IPX8
sklad-pocet:
2
бр

Универсален, водоустойчив калъф Tactical Splash Pouch XXL Asphalt за мобилен телефон - Черен

Защитата на вашия телефон е гарантирана с водоустойчивия калъф Tactical. Този здрав калъф, известен още като Splash, е идеалният избор за тези, които искат да защитят своя телефон от вода, пясък или прах. Благодарение на прозрачната част отзад, лесно можете да използвате камерата на телефона, докато практическата връв с дължина 55 см улеснява носенето.

Калъфът е изработен от издръжлив PU пластмаса и е предлаган в елегантен черен цвят. Дизайниран да бъде съвместим с широк спектър от мобилни телефони, с вътрешни размери 180 x 90 x 9 мм и външни 235 x 120 мм, този калъф е подходящ за устройства с диагонал до 6,7 инча.

Tactical калъфът предлага абсолютна защита срещу вода, пясък и прах благодарение на своята напреднала система за многостепенно затваряне, осигуряваща, че калъфът е херметически затворен. Освен това, калъфът може да защити вашия телефон и от сняг, което позволява неговото използване при всякакви метеорологични условия.

С калъфа Splash от Tactical можете да използвате пълноценно всички функции на телефона, включително телефонни разговори и снимане без изкривявания благодарение на специално проектирания материал на задната част на калъфа. Този калъф ще стане незаменим аксесоар за вашите приключения на вода или почивка.

Tactical калъфът се доставя в опаковка от рециклирана хартия, което отразява ангажимента на марката към опазването на околната среда. Качеството и издръжливостта на калъфа са гарантирани, както и доживотната гаранция, която е доказателство за доверието на производителя в своите продукти.

Спецификации на калъфа включват:

  • Водоустойчивост до дълбочина 5 метра
  • Висока прозрачност на предния слой за лесно управление
  • Съвместимост с много типове телефони
  • Ниско тегло от само 50г.
  • Препоръчваме за снимане под вода да използвате бутона за силата на звука като спусък на камерата, тъй като четецът на пръстови отпечатъци може да не функционира напълно във водоустойчивия калъф.
Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Кейсове и флип калъфи за смартфон > Водоустойчиви калъфи > Универсален, водоустойчив калъф Tactical Splash Pouch XXL Asphalt за мобилен телефон - Черен

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >