Универсален водоустойчив калъф - Черен

цена
13,25 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
15,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
Отстъпка:
Отстъпка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1858
Гаранция:
24 месеца
Защита:
IPX8
sklad-pocet:
39
бр

Нашият универсален водоустойчив калъф за мобилен телефон предлага множество предимства за защитата на вашето ценно устройство. Този иновативен продукт предоставя безгрижно изживяване при използването на вашия мобилен телефон във водни условия, благодарение на няколко изключителни функции.

IPX8 Защита

Защитата IPX8 е стандарт, който определя нивото на устойчивост на устройствата срещу вода. Конкретно, обозначението "IPX8" означава, че продуктът, в този случай нашия универсален водоустойчив калъф за мобилен телефон, може да издържи водни условия до степен 8, която е най-високата степен на устойчивост според този стандарт.

Когато говорим за IPX8 защита, имаме предвид, че този калъф може да запази вашето устройство сухо и безопасно, дори когато е потопено във вода на дълбочина до 10 метра. Това означава, че можете да използвате своя мобилен телефон без притеснение по време на водни дейности като плуване, гмуркане или дори просто намокряне под вода, без да трябва да се притеснявате за водоустойчивостта му. IPX8 защитата осигурява безгрижно използване на устройството във влажни и водни условия, без да се притеснявате за неговата функционалност. Просто казано, това е гаранция, че вашият телефон ще остане сух и функциониращ, дори когато се оказвате във влажна среда.

Zoom gallery

Разширени и заздравени ръбове за сигурност

Нашата водоустойчива обвивка е проектирана със сигурността ви предвид. Нейните разширени и заздравени ръбове осигуряват, че вашият телефон остава в безопасност при удари и падания. Тази обвивка е тествана за екстремална устойчивост, което означава, че можете да използвате телефона си безпроблемно в изключително тежки условия, без да се притеснявате за неговата физическа цялост.

Първокласно качество на подводните снимки

Благодарение на нашата водоустойчива обвивка, можете да заснемате впечатляващи подводни снимки във високо качество. Прозрачните и здрави материали, използвани в производството на обвивката, гарантират, че вашите снимки са ясни и без изкривявания. С тази обвивка ще можете да заснемете красотата на подводния свят като никога преди.

Премиум качество в детайлите на обработката

Нашата водоустойчива обвивка е направена с внимание към всеки детайл. Внимателно подбрани материали и прецизна обработка гарантират, че този продукт ще ви послужи надеждно и за дълго време. Инвестицията в нашата обвивка означава инвестиция в дългосрочната защита на вашия мобилен телефон.

Висококачествена ABS катарама и регулируема връзка

Катамата на нашата водоустойчива обвивка е направена от висококачествен материал ABS, което осигурява нейната издръжливост и надеждност. Освен това обвивката разполага с регулируемо връзване, което ви позволява удобно да носите телефона около врата си или да го прикрепите към раницата си. Това ви предоставя бърз и лесен достъп до устройството ви, когато ви е необходимо.

Избор от девет цвята

Искаме нашият водоустойчив калъф да съответства на вашия личен стил. Затова предлагаме разнообразие от цветове, така че да може да изберете този, който ви най-много харесa.

Zoom gallery

Нашият универсален, водоустойчив калъф за мобилен телефон е чудесен спътник за всички хора, обичащи приключенията, които искат да защитят телефона си, докато улавят най-добрите моменти. С нашия калъф получавате не само безопасност, но и изключителни възможности за подводна фотография. Изберете подходящия нюанс, поръчайте го днес и бъдете готови за незабравими изживявания във водна среда. Вярваме, че нашето първокласно качество и внимание към детайла ще ви убедят.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >