Свещник Голяма елха - снежинка

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Добре изработен свещник, произведен в Германия, който се вписва във всеки дом. Когато запалите чаената свещ, температурата кара върха да се върти и създава красива и релаксираща атмосфера.
Размери:
21cm
Материал:
стъкло и метал
sklad-pocet:
1
бр

Празниците наближават и всяко домакинство търси начин да украси своя дом за тази специална време на годината. Няма по-добър начин да се добави магия и уют в дома, отколкото с елегантен и изискан свещник за голяма елха, като нашият Свещник Голяма елха - Снежинка.

Това е идеалният начин да украсите вашият дом с красиви светлини и да създадете топла и приятна атмосфера. Със своята изчистена и стилна визия, свещникът за голяма елха със снежинка е перфектен за всички стилове на дома.

Нашите свещници са ръчно изработени от висококачествени материали и ще ви осигурят много години наслада и удоволствие. Свещникът има вграден LED светлинен източник, който ще освети вашият дом с топли и приятни светлини.

Направете вашият дом още по-красив и уютен с нашият Свещник Голяма елха - Снежинка. Подходящ е за подарък или за вашия дом, той ще донесе радост и светлина във всеки дом. Купете го сега и се наслаждавайте на празничната магия.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >