Стилни безжични слушалки Bass+ MS-K18, Черни

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
Обхват на Bluetooth:
10m
Управление на слушалките:
Да
време за зареждане:
3h
тегло:
150g
Версия на Bluetooth:
3.0
Живот на батерията при активна употреба:
5-6h
sklad-pocet:
3
бр

Стилни безжични слушалки Bass+ MS-K18, Черни

Ако сте любител на музиката и желаете да се насладите на качествен звук по всяко време, безжичните слушалки Bass+ MS-K18 са идеалното решение за вас. Стилните черни слушалки предлагат качествен звук и безжична свързаност, която ви позволява да слушате музика по всяко време и навсякъде.

Създадени с цел да ви осигурят висококачествен звук, безжичните слушалки Bass+ MS-K18 разполагат с мощен високоговорител, който осигурява ясен и детайлен звук. С технологията на пасивното шумопотискане, вие можете да се насладите на музиката си без нежелани външни шумове.

Съвместими с почти всички устройства, включително смартфони, таблети, лаптопи и други устройства с Bluetooth функционалност, тези безжични слушалки Bass+ MS-K18 са лесни за свързване и използване. Не се налага да се притеснявате за кабелите, защото те са безжични, което ви позволява да се движите свободно докато слушате музика.

Стилните черни слушалки са създадени с мисъл за вашия комфорт. Те са леки и удобни за носене, с меки възглавнички, които се адаптират към формата на ушите ви и ви предоставят максимален комфорт по време на дълги периоди на слушане.

Bass+ MS-K18 имат вградена батерия, която ви позволява да слушате музика до 12 часа с едно зареждане. Също така, те имат и функция за бързо зареждане, която ви позволява да заредите батерията за кратко време и да продължите да се наслаждавате на музиката си.

опътване за свързване и обслужване

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >