Стилен магнитен държач за автомобил - Черен (квадратен).

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Прикрепване на телефона:
силен магнит
Размер:
Универсален
sklad-pocet:
-1
бр

Ако търсите начин да държите мобилния си телефон в колата си без да отклонявате вниманието си от пътя, ние имаме перфектното решение за вас - стилен магнитен държач за автомобил в черен (квадратен) дизайн.

Този държач е изработен от висококачествени материали и е проектиран да осигури здрава опора за мобилния ви телефон. Магнитният механизъм позволява лесно и бързо закрепване и отстраняване на устройството. Черният квадратен дизайн е модерен и стилен, който ще придаде съвременен вид на интериора на вашия автомобил.

Този магнитен държач за автомобил е много лесен за монтаж. Просто поставете го на въздуховода на автомобила си и готово! Държачът е много стабилен и ще държи мобилния ви телефон здраво и сигурно, докато шофирате.

Магнитният държач е перфектен за всички, които често използват мобилния си телефон по време на шофиране. Той е идеален за използване на GPS приложенията и за постоянен достъп до телефона си, без да отклонявате вниманието си от пътя.

И най-доброто от всичко - можете да го закупите от Caseland.bg! Ние предлагаме бърза доставка и голям избор от аксесоари за мобилни телефони. Не се колебайте да поръчате сега и да си осигурите този удобен, стилен магнитен държач за автомобил в черен (квадратен) дизайн!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >