Много силен магнитен държач за автомобил-черен

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Прикрепване на телефона:
силен магнит
Размер:
Универсален
sklad-pocet:
-1
бр

Ако търсите магнитен държач за автомобил, който да е много силен и да задържа устройството Ви стабилно по време на пътуване, то нашето предложение може да е идеалното решение за Вас.

Нашето много силен магнитен държач за автомобил е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и надежден. Черната му визия е съобразена с модерния интериор на повечето автомобили и ще придаде стил на всяко пространство.

Магнитът е специално проектиран да задържа вашето устройство стабилно по време на движение и да предостави максимално удобство при използване. Той има силна магнитна сила, която го прави подходящ за устройства от различни размери и тегло.

С нашия магнитен държач можете да се наслаждавате на пътуванията си без никакви притеснения за вашето устройство. Той е лесен за монтаж и съвместим с повечето модели и марки автомобили.

Накрая, искаме да отбележим, че нашият много силен магнитен държач за автомобил е идеалният избор за всеки, който търси удобен, безопасен и стилен начин да задържи своето устройство в колата. Купете го сега от caseland.bg и се наслаждавайте на комфортните и безопасни пътувания!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >