Стерео слушалки U26 с микрофон и lightning конектор - Бели , 1.2 m

цена
14,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
17,4 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
16
бр

Стерео слушалки U26 с микрофон и lightning конектор - Бели , 1.2 m

Ако търсите стерео слушалки, които да са и стилни и функционални, то Стерео слушалките U26 с микрофон и lightning конектор - Бели са идеалният избор за вас. Тези слушалки не само изглеждат прекрасно с белия си цвят, но също така имат и някои страхотни функции, които ги правят перфектни за употреба в интернет магазин като caseland.bg.

Една от най-важните функции на тези слушалки е тяхната вградена микрофонна система. Това означава, че можете да използвате слушалките за гласова комуникация, когато говорите с приятели или колеги по време на игри или онлайн разговори. Това е перфектното решение за онлайн магазин като caseland.bg, който предлага много продукти за геймъри и любители на онлайн комуникация.

Освен микрофона, Стерео слушалките U26 с микрофон и lightning конектор - Бели също имат и lightning конектор, който ги прави съвместими с всички Apple устройства. Това е идеално за онези, които използват iPhone или iPad, тъй като ще можете да използвате слушалките си директно към устройствата си.

Слушалките са с дължина на кабела 1.2 метра, което е достатъчно за да можете да ги използвате удобно и да се движите свободно около устройството си, без да се налага да го носите постоянно със себе си.

В заключение, ако търсите стилни и функционални слушалки, които да са съвместими с вашите Apple устройства и да предлагат вграден микрофон за гласова комуникация, Стерео слушалките U26 с микрофон и lightning конектор - Бели са перфектният избор за вас. Купете ги от интернет магазина caseland.bg и се наслаждавайте на изключително качество на звука и удобството на употреба!

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Слушалки с кабел > Стерео слушалки U26 с микрофон и lightning конектор - Бели , 1.2 m
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >