Спортна елегантна смарт гривна - Златно-розова

цена
27,8 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
33,4 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.8
брой оценяващи:
7657
Гаранция:
24 месеца
Батерия:
150 mAh Li-polymer
Метод за свързване:
bluetooth 4.0
Размери:
88,7 x 125 x 30
Размер на дисплея:
1.3" 240x240
тегло:
27g
Продължителност на съхранение на данните:
1 месец
Продължителност на зареждането:
2h +-
Материал на лентата:
Силикон
sklad-pocet:
0
бр

Спортна елегантна смарт гривна - Златно-розова

Добре дошли в Caseland.bg! Ако търсите един стилен и функционален аксесоар, който ще ви помогне да бъдете в крак с новите тенденции в света на фитнеса, тогава нашата спортна елегантна смарт гривна в златно-розов цвят е идеалният избор за вас!

Тази гривна предлага множество функции, които ще ви помогнат да следите вашата активност и да подобрите здравословния си начин на живот. Тя разполага със сензор за следене на крачките, изгорените калории, дистанцията, времето и много други полезни функции. Също така, тя има вграден сензор за сърдечната честота, който ще ви помогне да следите вашата физическа активност и да подобрите вашата тренировка.

Гривната има вграден бутон за камера, който ви позволява да заснемате снимки докато сте на ход, без да се налага да изваждате телефона си. Това е особено полезно, когато сте на разходка, планинско изкачване или каране на велосипед.

Също така, тази спортна елегантна смарт гривна е съвместима с множество приложения, които ви помагат да следите вашата активност и да подобрите вашата форма. Тя е съвместима с IOS и Android устройства и има лесен за използване интерфейс, който ви дава бърз достъп до вашата активност и фитнес данни.

Така че, ако сте на път към по-здравословен начин на живот, тази спортна елегантна смарт гривна е перфектният аксесоар за вас. Наред с това, че е функционална и полезна, тя също така изглежда страхотно и ще добави стил и елегантност към вашия образ. Спортната елегантна смарт гривна в златно-розов цвят е налична за поръчка сега на Caseland.bg!

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >