Редукция от Micro SD Карта към USB-C - Сребриста

цена
11,66 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Редукция за трансфер на данни от SD карта към USB-C - Сребриста

Редукция USB-C към SD карта - Пренос на данни без грижи

В днешната ера, когато обемът на данните постоянно нараства, е важно да имате ефективен и бърз начин за предаване на информация между различни устройства. Редукцията USB-C към SD карта е един от инструментите, които ви позволяват да свържете съвременните портове USB-C с традиционните SD карти, улеснявайки трансфера и споделянето на данни.

Универсална свързаност

Редукцията USB-C към SD карта служи като универсална връзка между вашето съвременно устройство с USB-C порт и SD карта. Без значение дали устройството ви е лаптоп, таблет или смартфон - тази редукция ви позволява лесно да свържете SD картата и да получите достъп до нейното съдържание.

Бърз и надежден трансфер на данни

Благодарение на бързия трансфер на данни между USB-C и SD карта, можете лесно да прехвърляте големи обеми файлове, като снимки, видеоклипове, документи и други. Това е особено полезно за професионалисти, които трябва ефективно да работят с големи обеми данни.

Лесна употреба

Използването на тази редукция е много лесно. Просто я включете в USB-C порта на вашето устройство и поставете SD картата в съответния слот. В рамките на момент ще получите достъп до съдържанието на картата, без сложни инсталации или настройки.

Поддръжка на всички операционни системи

Редукцията USB-C към SD карта е съвместима с различни операционни системи като Windows, macOS, Android и други. Това означава, че няма нужда да се притеснявате за съвместимостта и лесно можете да предавате данни между различни устройства.

Компактен дизайн за мобилност

Тази редукция е проектирана с оглед на мобилността. Тя е малка, лека и лесно преносима, което я прави отличен спътник за пътувания или работа по време на път.

Редукцията USB-C към SD карта е практичен и универсален инструмент за всички, които имат нужда лесно да предават данни между съвременни устройства с USB-C портове и традиционни SD карти. Нейният бърз трансфер на данни, лесна употреба и поддръжка на различни операционни системи я правят незаменим аксесоар за всеки, който работи с цифрови медии и се нуждае от надежден начин за предаване на данни без грижи.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >