Преносима Bluetooth колонка Mini TV + - Синя

цена
42,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
50,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
Продължителност на живота на батерията:
4h
функция на powerbank:
Да - 2400mAh
Максимална ефективност:
92 dB
FM:
Да
sklad-pocet:
1
бр

Преносима Bluetooth колонка Mini TV + - Синя

 

Ако търсите мощен звук и преносимост в едно, Mini TV + Bluetooth колонката е идеалното решение за вас. Тази синя колонка е идеална за хора, които искат да имат забавление винаги и навсякъде.

С Mini TV + Bluetooth колонката можете да слушате музика, да гледате видео клипове или да играете игри с висококачествен звук, където и да сте. Колонката е снабдена с Bluetooth технология, която позволява безжично свързване към вашите устройства. Само с няколко клика можете да я свържете с телефона си, таблета или лаптопа си и да се наслаждавате на вашата любима музика.

Mini TV + Bluetooth колонката е снабдена с мощна батерия, която осигурява до 6 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика на един заряд. Това я прави идеална за дълги пътувания, пикници в парка или за ползване вкъщи или в офиса.

Колонката има и вграден FM радио приемник, който позволява да слушате вашите любими радиостанции, когато сте в движение или нямате достъп до интернет.

Mini TV + Bluetooth колонката е лесна за пренасяне и съхранение благодарение на своята миниатюрна форма. Това я прави перфектен избор за хора, които търсят преносима колонка, която може да се събере лесно в раницата или чантата им.

И накрая, не трябва да забравяме, че Mini TV + Bluetooth колонката е произведена от висококачествени материали и предлага безпроблемно възпроизвеждане на вашата музика. Така че, ако търсите мощен звук и преносимост, Mini TV + Bluetooth колонката е идеалното решение за вас.

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти