Поставка за бутилка вино Крал, 39 cм

цена
30,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
36,4 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
876
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Неръждаема стойка за вино. Много оригинален подарък, който със сигурност ще ви впечатли. Висококачествената метална изработка ще придаде на подаръка изключително качество. Подходяща е и за декорация на къщата или апартамента. Стойката може да побере бутилка вино от 0,75 л.
sklad-pocet:
997
бр

Поставката за бутилка вино Крал, 39 cм е един от най-елегантните начини да сервирате любимото си вино. Не само изглежда стилно, но и дава усещане за разкош и класа.

Поставката за бутилка вино Крал, 39 cм е изработена от метал. Тя има гладка и изчистена визия, която подчертава красотата на бутилката вино.

Избирайки поставката за бутилка вино Крал, 39 cм, бъдете сигурни, че е достатъчно стабилна, за да предпази всяко луксозно вино от разливане по време на специално събитие. 

Поставката за бутилка вино Крал, 39 cм може да се използва за различни поводи. Тя е идеална за ресторанти и барове, където може да придаде изтънченост и елегантност на сервирането на виното. Тя е подходящи и за домашна употреба, когато искате да почерпите гостите си по специален повод.

Поставката за бутилка вино Крал, 39 cм може да бъде прекрасен подарък за любителите на тази напитка. Независимо дали гостите ви са запознати с виното или не, тя може да добави едно уникално изживяване на всяка вечеря.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Поставки за вино > Поставка за бутилка вино Крал, 39 cм

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >