Поставка за бутилка вино - Готвач

цена
35,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
42,8 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
876
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Неръждаема стойка за вино. Много оригинален подарък, който със сигурност ще ви впечатли. Висококачествената метална изработка ще придаде на подаръка изключително качество. Подходяща е и за декорация на къщата или апартамента. Стойката може да побере бутилка вино от 0,75 л.
sklad-pocet:
999
бр

Поставката за бутилка вино - Готвач е един от най-елегантните начини да сервирате любимото си вино. Не само изглежда стилно, но и дава усещане за разкош и класа.

Поставката за бутилка вино - Готвач е изработена от метал. Тя има гладка и изчистена визия, която подчертава красотата на бутилката вино.

Избирайки поставката за бутилка вино - Готвач, бъдете сигурни, че е достатъчно стабилна, за да предпази всяко луксозно вино от разливане по време на специално събитие. 

Поставката за бутилка вино - Готвач може да се използва за различни поводи. Тя е идеална за ресторанти и барове, където може да придаде изтънченост и елегантност на сервирането на виното. Тя е подходящи и за домашна употреба, когато искате да почерпите гостите си по специален повод.

Поставката за бутилка вино - Готвач може да бъде прекрасен подарък за любителите на тази напитка. Независимо дали гостите ви са запознати с виното или не, тя може да добави едно уникално изживяване на всяка вечеря.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >