Philips памет карта Philips SDHC class 10 - 32GB

цена
17,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
20,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Philips памет карта Philips SDHC class 10 - 32GB

Philips SDHC class 10 - 32GB не е само надеждна и ефективна, но и много здрава. Благодарение на технологията DuraMax, картата е устойчива на удари, вода, топлина и магнитни полета, което гарантира безопасно съхранение на вашите важни данни. Картата е много лесна за употреба и не изисква сложни настройки, просто я поставете в устройството си и можете да започнете да записвате своите файлове.

Използвайте тази възможност и закупете Philips SDHC class 10 - 32GB на caseland.bg на много изгодна цена. С тази паметова карта ще можете да се наслаждавате не само на ефективността и надеждността й, но и на безопасността и лесната употреба. Поръчката е много лесна, а доставката бърза, така че няма да чакате дълго, за да се насладите на новата си паметова карта. Изберете Philips SDHC class 10 - 32GB на caseland.bg и се насладете на надеждно съхранение на вашите данни!

Мултифункционална карта

• Съхранявайте вашите песни, снимки и видеа

• Идеална за компютри и фотоапарати

Производителност и капацитет

• 32GB капацитет за големи данни

• Супер бърз трансфер на данни с SDHC карти клас 10

Супер бърз трансфер на данни

Благодарение на клас 10 производителността и бързите трансфери на данни на тази SDHC карта, вече не трябва да чакате дълго време за прехвърляне на вашите данни!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти