Памет карта Micro SD с адаптер - 64GB

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
5
бр

Памет карта Micro SD с адаптер - 64GB

Ако търсите удобен и надежден начин за съхранение на вашите ценни данни, музика, снимки и видео записи, тогава Micro SD карта е идеалното решение за вас. Създадена да отговаря на нуждите на мобилни устройства като телефони, таблети и камери, Micro SD карта е изключително компактна, но същевременно предлага огромен капацитет за съхранение на данни.

Нашата 64GB Micro SD карта с адаптер е създадена да отговаря на вашия растящ капацитет за съхранение на данни. С този капацитет, вече не трябва да се притеснявате за ограниченото пространство на вашия телефон или таблет, а вместо това можете да имате сигурност, че вашите данни ще бъдат съхранени безопасно.

И не само това - Micro SD картата е лесна за използване. Просто я поставете в устройството си и започнете да съхранявате вашите данни. А ако желаете да прехвърлите данни между устройствата си, просто използвайте адаптера, който е включен в комплекта.

Нашата Micro SD карта е създадена да бъде бърза и надеждна. Скоростта на четене и запис е оптимизирана за да ви предостави бърз и гладък поток на данни. Независимо дали искате да запишете видео, да създадете резервни копия или да споделите данни с вашите приятели, нашата Micro SD карта ще ви помогне да постигнете това бързо и лесно.

И накрая, нашата 64GB Micro SD карта с адаптер е съвместима със стандарта на SD асоциацията и е лесна за използване с всички устройства, които поддържат SD карти.

Независимо дали сте професионален фотограф, любител на музика или просто търсите начин да съхранявате вашите данни безопасно и удобно, нашата Micro SD карта с адаптер е перфектното решение за вас.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти