Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 64GB

цена
33,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
40,6 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Philips памет карта Micro SDHC с адаптер - 64GB

Ако търсите надеждна памет карта, която да задоволи вашите нужди за съхранение на големи количества данни, Philips Micro SDHC с адаптер е идеалният продукт за вас. Тази памет карта е с капацитет 64GB, който ви дава достатъчно място за съхранение на множество снимки, видеоклипове, музика и документи.

Това, което прави Philips Micro SDHC толкова привлекателен продукт, е неговият дизайн и функционалност. С този продукт можете лесно да прехвърляте данни между различни устройства, като например телефони, компютри, таблети и фотоапарати. Адаптерът, който е включен в комплекта, ви позволява да използвате памет картата с устройства, които нямат слот за микро SD карта.

Освен това, тази памет карта е изработена от висококачествени материали и е устойчива на вода, температура и магнитни полета. Това я прави идеална за използване в екстремни условия и за съхранение на важни данни.

Ако сте на пазара за надеждна памет карта с голям капацитет и универсално приложение, тогава Philips Micro SDHC с адаптер е изборът за вас. Поръчайте сега от Caseland.bg и се наслаждавайте на безпроблемно съхранение на вашите данни.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >