Огледален дигитален LED часовник с будилник

цена
30,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
36,3 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

 

 

Огледалните дигитални LED часовници са стилно и практично допълнение към всеки дом или офис. Но когато те се комбинират с функцията на будилник, те могат да станат важен част от ежедневието на всеки, който се нуждае от точност и практичност.

Моделът с будилник е пример за такъв вид огледални дигитални LED часовници. Той е изработен с изключителна внимателност към детайлите, като същевременно съчетава функционалност със стил.

Огледалният дизайн на този модел го прави перфектен за всяко помещение, като го превръща в допълнително декоративно елемент. Той има LED дисплей, който показва времето в 12 или 24 часов формат, както и текущата дата.

Функцията на будилника на модела  е много удобна и лесна за използване. Можете да задавате множество будилници, които ще ви събуждат в различни дни и часове, като можете да изберете различни алармени мелодии.

Освен това, огледалните дигитални LED часовници с будилник са много практични за хората, които живеят в малки помещения или не разполагат с много място за мебели. Те могат да се използват като функционално огледало, като в същото време ви дават точното време.

Моделът  е лесен за настройване и използване. Само натиснете бутона на горния край на часовника, за да включите LED дисплея, а след това можете да изберете нужната настройка за будилника.

В заключение, огледалните дигитални LED часовници с будилник, като модел , са изключително практични и стилни.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Умен дом > Дигитални будилници > Огледален дигитален LED часовник с будилник
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти