Огледален дигитален LED часовник с будилник

цена
30,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
36,3 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Огледалните дигитални LED часовници с будилник са стилно и функционално решение за вашия дом или офис. Тези часовници са създадени с много внимание към детайлите и съчетават стил с практичност.

LED дисплеят на тези часовници показва времето в 12 или 24 часов формат, както и текущата дата. Функцията за настройка на будилника е много лесна за използване и може да ви помогне да станете навреме всяка сутрин.

Освен своята функционалност, огледалните дигитални LED часовници с будилник са идеални за малки помещения или за тези, които търсят функционално огледало. Те могат да бъдат използвани като часовник, огледало и будилник - всичко в едно.

Моделите са лесни за настройване и използване. Просто натиснете бутона на горния край на часовника, за да включите LED дисплея, след което можете да настроите функцията на будилника. Тези часовници имат и функция за автоматично изключване на дисплея, която помага да се спести енергия.

В крайна сметка, огледалните дигитални LED часовници с будилник са практично, стилно и многофункционално решение за вашия дом или офис. Те са перфектното допълнение към вашия интериор и ще ви помогнат да сте организирани и навреме винаги.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Умен дом > Дигитални будилници > Огледален дигитален LED часовник с будилник
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти