Метален заряден кабел USB Micro - червен, 3 метра

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
795
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
3m
sklad-pocet:
3
бр

Метален заряден кабел USB Micro - червен, 3 метра

Металният заряден кабел USB Micro в червен цвят е перфектното решение за тези, които търсят дълготрайна зареждаща опция за своите мобилни устройства. С дължина от 3 метра, този кабел предлага голяма гъвкавост и свобода на движение, когато зареждате своите устройства, особено когато сте на разстояние от контакт. Кабелът е снабден с метален корпус, който осигурява здравина и издръжливост, като същевременно поддържа стилен външен вид. USB Micro конекторът е съвместим с голям брой устройства, включително смартфони, таблети, игрови конзоли и много други.

 

 

 

Кабелът е също така оборудван със защита от претоварване и късо съединение, което гарантира, че вашето устройство ще се зарежда бързо и безопасно. С неговата гъвкавост, издръжливост и функционалност, този метален заряден кабел USB Micro е идеален за употреба в дома, на работното място или дори на път. Зареждането на устройства е неизбежна част от ежедневието ни, затова е важно да имаме зарядно устройство и кабел, на които можем да разчитаме. С този метален заряден кабел USB Micro, можете да бъдете сигурни, че ще получите бързо и ефективно зареждане на вашето устройство.

 

 

 

Кабелът е лесен за използване, просто го свържете с устройството и зарядното устройство, и започнете да зареждате. Той може да издържи на дългосрочна употреба, благодарение на металния си корпус и защитата срещу претоварване и късо съединение.

Червеният цвят на кабела добавя забележителен елемент на визуалния дизайн на вашето пространство, като е в същото време лесно разпознаваем за лесно намиране на кабела.

С дължина от 3 метра, този метален заряден кабел за USB Micro предоставя достатъчно място, за да зареждате устройството си, докато работите, гледате филми или играете игри, докато сте на разстояние от контакта. Той е идеален за тези, които търсят практичност когато зареждат устройствата си.

В заключение, металният заряден кабел USB Micro в червен цвят и с дължина от 3 метра е една отлична инвестиция за всеки, който търси качествен заряден кабел за своите устройства. Той е съвместим с множество устройства и предлага бързо и сигурно зареждане, когато ви е необходимо.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти