Метален заряден кабел USB Micro - черен, 3 метра

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
795
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
3m
sklad-pocet:
3
бр

Метален заряден кабел USB Micro - черен, 3 метра

Металният заряден кабел USB Micro в черен цвят с дължина 3 метра е идеалното решение за зареждането на вашите устройства. Кабелът е изработен от висококачествени материали, което го прави изключително здрав и издръжлив. Забравете за скъсването на кабела и проблемите със свързването на вашето устройство. USB Micro конекторът е съвместим с голям брой устройства, включително смартфони, таблети, игрови конзоли и други устройства, които използват този вид конектор. Кабелът разполага с защита от претоварване и късо съединение, което гарантира, че вашето устройство ще се зарежда бързо и безопасно.

Черният цвят на кабела му придава елегантен външен вид и го прави перфектен за всякакъв тип устройство и среда. Той се съчетава лесно с вашия стил и го прави идеалният аксесоар за дома, офиса или пътуване. С дължина от 3 метра, този метален заряден кабел USB Micro предоставя достатъчно място, за да зареждате устройството си, докато работите, гледате филми или играете игри, без да бъдете ограничени от близостта до контакта. Металният кабел предлага много по-голяма здравина и издръжливост в сравнение с обикновените пластмасови кабели. Това го прави перфектен избор за хора, които търсят кабел, който да издържа на дългосрочна употреба, без да се счупи или да изглежда износен.

В заключение, металният заряден кабел USB Micro в черен цвят и с дължина 3 метра е перфектният избор за всеки, който търси заряден кабел, който е издръжлив, ефективен и изглежда стилно. Той е създаден да ви осигури бързо и ефективно зареждане на вашите устройства.

Защитата от претоварване и късо съединение гарантира сигурността на вашето устройство и на собственика му, като предотвратява евентуални повреди. Кабелът е лесен за използване, като просто трябва да го свържете с USB порт на вашия компютър, лаптоп или зарядно устройство и да го свържете с вашето устройство. Неговата дължина от 3 метра предоставя удобство и свобода на движение, когато зареждате своето устройство в офиса, дома или докато пътувате.Кабелът е съвместим с голям брой устройства, включително смартфони, таблети, игрови конзоли и други мобилни устройства, които използват USB Micro конектор. Това означава, че можете да го използвате с всякакъв тип устройство, като си осигурите удобство и лесно зареждане, където и да се намирате.

Кабелът е с дебелина, която го прави устойчив на скъсване и на други външни влияния, което го прави идеален за дългосрочна употреба. Неговият метален дизайн придава на кабела солидност и висококачествен вид, който ще задоволи всеки. Всичко това прави металният заряден кабел USB Micro в черен цвят и с дължина 3 метра перфектен за хора, които искат да имат заряден кабел, който е издръжлив, ефективен и изглежда стилно. Той е перфектният аксесоар за всеки, който цени качеството и иска да получи най-доброто зареждане на своите устройства, където и да се намират.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти