MagSafe зарядното устройство за серията iPhone 12 и по-нови модели - Бяло

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
3804
Гаранция:
24 месеца
Известие:
Моля, проверете дали телефонът ви има функция за безжично зареждане
sklad-pocet:
3
бр

MagSafe зарядното устройство е перфектното решение за всички, които търсят удобство и бързо зареждане на своите iPhone 12 и по-нови модели. Съвместимо е с всички модели от тази серия, които поддържат технологията MagSafe.

Магнитната технология MagSafe предоставя по-бързо и сигурно зареждане на вашето устройство. Така вече няма нужда да се притеснявате за изкъсване на кабела, понеже магнитната сила го държи стабилно в място. Зарядното устройство е снабдено с магнитен конектор, който точно се подравнява с магнитния диск на гърба на вашия iPhone, осигурявайки по-бързо и по-ефективно зареждане.

MagSafe зарядното устройство е с мощност 15W и може да зарежда вашето устройство до 50% в рамките на само 30 минути. Компактният дизайн и леката конструкция правят устройството идеално за пътувания, като може да се събере лесно в раницата или чантата.

Ако търсите бързо, сигурно и удобно зареждане за вашите iPhone 12 и по-нови модели, MagSafe зарядното устройство е идеалният избор. Поръчайте го днес от интернет магазина на Caseland.bg и се насладете на по-бързо и по-лесно зареждане на вашето устройство.

Магнитното зарядно устройство MagSafe е идеалното допълнение за всеки, който притежава iPhone 12 или по-нов модел. Този бял зарядник е специално проектиран да работи с MagSafe технологията на Apple, която позволява безжично зареждане на вашия iPhone с точно определеното муесто на магнитната бобина. Това означава, че зареждането е по-бързо и по-удобно, тъй като вече не е нужно да се борите да насочите кабела точно към порта за зареждане.

MagSafe зарядното устройство е съвместимо с всички модели iPhone 12 и по-нови, включително iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max. Освен това, зарядното устройство може да работи с Apple калъфите с MagSafe, което е изключително удобно, тъй като не е нужно да махате калъфа, за да заредите телефона си.

Зарядното устройство MagSafe също така предлага бързо безжично зареждане с мощност до 15W, което означава, че можете да зареждате своя iPhone по-бързо от всякога. Просто поставете телефона върху зарядното устройство и го оставете да зареди. Магнитната бобина ще увери, че телефонът ви е точно на мястото си, за да можете да се чувствате спокойни, че той се зарежда оптимално.

Ако искате да подобрите своя опит с iPhone 12 и да зареждате телефона си по-бързо и по-удобно, то MagSafe зарядното устройство е идеалното решение. Съвместимо е с множество аксесоари на Apple и се продава в бял цвят, който се хармонизира перфектно с вашето устройство. Поръчайте своето MagSafe зарядно устройство днес от Caseland.bg и се насладете на удобството на безжичното зареждане.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Безжично зареждане > MagSafe зарядното устройство за серията iPhone 12 и по-нови модели - Бяло

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >