Безжично зареждане

Животът става все по-бърз и ни е необходимо удобство и лекота във всичко, което правим. CaseLand.bg е тук, за да ви предложи най-новите иновации в света на безжичното зареждане. Този удивителен технологичен напредък ви освобождава от неудобството да се борите с кабели и да търсите контакти, предлагайки ви по-лесен начин да зареждате вашите устройства. С широка гама от безжични зарядни устройства, CaseLand.bg ви позволява да направите живота си по-удобен и безпроблемен.

  1. Удобство и свобода без кабели: С CaseLand.bg можете да се насладите на истинска свобода без кабели. Просто поставете своето съвместимо устройство върху безжичната зарядна база и зареждането започва автоматично. Не се притеснявайте от заплетени кабели или губене на време в търсене на контакти. Сега можете да зареждате своите смартфони, таблети и други устройства с лекота и удобство.
  2. Универсалност и съвместимост:CaseLand.bg предлага универсалност и съвместимост с широк спектър от устройства. Независимо дали разполагате с iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel или други съвместими смартфони, CaseLand.bg ще ви предостави безжични зарядни устройства, които отговарят на вашите нужди. Тези устройства са създадени, за да ви осигурят надеждно и ефективно зареждане без значение от марката или модела на вашето устройство.
  3. Стилен дизайн и функционалност:CaseLand.bg не само ви предлага удобство, но също така и стилно допълнение към вашия дом или офис. С модерен и елегантен дизайн, безжичните зарядни устройства от CaseLand.bg се вписват перфектно във всяко пространство. Независимо дали сте вкъщи или на работа, те предлагат функционалност и естетика в едно. Изберете сред разнообразието от стилни цветове и изчистени дизайни, които се допълват към вашия интериор.

CaseLand препоръчва

MagSafe зарядното устройство за серията iPhone 12 и по-нови модели - Бяло

magsage_prvni.jpg
цена вкл. DPH 29 лв.tisk-krytoland: NE
sklad-krytoland: ANO
sklad-pocet: 3
бр

Безжично зарядно Tactical WattUp Wireless - Черно

new_project_879.jpg
цена вкл. DPH 37,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 2
бр

Безжично зарядно Baseus WXGD-01 Jelly - Черно

new_project_892.jpg
цена вкл. DPH 37,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 1
бр

Безжично зарядно Tactical Base Plug Wireless - Черно

new_project_884.jpg
цена вкл. DPH 47,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 1
бр

Магнитна безжична захранваща батерия с USB-C / Lightning кабел - 10000 mAh, Черна

new_project_4.jpg
цена вкл. DPH 51,9 лв.sklad-krytoland: ANO
tisk-krytoland: NE
sklad-pocet: 4
бр
Loading...

Аксесоари за мобилни телефони

  • Безжично зареждане
Loading...

Аксесоари за мобилни телефони

  • Безжично зареждане