Камера за кола GT300 Full HD - Черна

цена
37,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
45,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Камера за кола GT300 Full HD - Черна: Верен спътник на всеки шофьор

В днешното забързано време може да се случи всяко ваше пътуване с кола да се превърне в неочаквано приключение. За да останат тези моменти само вълнуващи спомени, а не източник на притеснения, ви предлагаме камерата за кола GT300 Full HD. Този инструмент ще стане ваш надежден свидетел, който винаги ще ви предоставя неоспорими доказателства за случващото се на пътя.

  • Професионално качество на записа: С Full HD резолюция 1920x1080P и честота 24 кадъра в секунда, камерата улавя всеки детайл от случващото се пред колата с невероятна яснота.
  • Ултра широкоъгълен обхват: 120° ъгъл на заснемане гарантира, че никоя част от пътната ситуация няма да остане незабелязана и записът покрива по-голяма площ от стандартните камери.
  • Интелигентно откриване на движение: Камерата автоматично започва да записва при откриване на движение или вибрации, така че дори когато не сте до колата, всичко е под контрол.
  • G-сензор за сигурност на записите: В случай на удар, записите автоматично се съхраняват и защитават, за да бъдат налични за по-късен анализ.
  • Нощен режим: Камерата е оборудвана с функция за запис при лоши светлинни условия, така че вашите нощни пътувания да са толкова безопасни, колкото и дневните.
  • Запис в цикъл: Възможност за избор между 3, 5 и 10-минутни сегменти позволява непрекъснат запис без необходимост от ръчно изтриване.
  • Вграден микрофон и говорител: Записите от камерата са съпроводени със звук, който може да бъде ключов при изясняване на ситуации.
  • Гъвкава вакуумна закачалка: Благодарение на добре обмисления дизайн на закачалката с ръкохватка, камерата може лесно да се настройва според нуждите и бързо да се променят ъглите на заснемане.

Камерата GT300 Full HD не е само пионер в света на автомобилните камери, но и ваш личен пазител, който се грижи за вашата безопасност и сигурността на вашето возило. С тази камера можете спокойно да паркирате на всяко място и да се наслаждавате на заслужената почивка, докато GT300 пази вашата кола.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти