Автомобилна камера Esperanza Extreme XDR102 - Черна

цена
37,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
45,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Автомобилна камера Esperanza Extreme XDR102 - Черна

Esperanza Extreme XDR102: Вашият свидетел на пътя

В днешни времена шофирането на автомобил е повече от просто преместване от точка А до точка Б. То се превръща в средство за записване на пътуванията, защита от неочаквани събития и инструмент за повишаване на безопасността на пътищата. Автомобилната камера Esperanza Extreme XDR102 е точно това – ваш надежден свидетел, пазител и помощник в едно, който ви води през всяко пътуване с непоклатима увереност.

Всеки шофьор, професионален или любител, може да се сблъска със ситуация, когато думите не са достатъчни и е необходим неопровержимо доказателство. Предната камера Esperanza Extreme XDR102 е оборудвана с всички технологични усъвършенствания, които ви помагат да документирате всеки детайл от пътуването ви. От обикновени пътници до товарни автомобили и ентусиасти на пътешествията, този видеорекордер е проектиран така, че да бъде ваш непоклатим партньор в осигуряването на вашата безопасност и защита на всеки километър.

Безопасност и увереност: С Esperanza Extreme XDR102 можете да заспите спокойно, знаейки, че вашето превозно средство се наблюдава дори когато не сте зад волана. С напреднали функции като G-сензор, детекция на движение и запис в цикъл, този видеорекордер гарантира, че всеки важен момент ще бъде записан и запазен за случай на нужда.

Високо качество и универсалност: Оборудвана с резолюция на видеото до Full HD и с широк ъгъл на наблюдение от 170°, тази камера ви позволява да заснемете всяко важно събитие в детайли и без изкривявания. Нощен режим и инфрачервени диоди осигуряват, че намалената видимост не ще бъде пречка за получаване на ясен запис.

Лесен монтаж и употреба: Комплектът, който е включен в пакета, ви позволява лесно да закрепите камерата към предното стъкло и незабавно да започнете запис. Инсталацията е толкова лесна, че можете да разчитате на нея, независимо от техническите си умения.

Спецификации:

  • Високо качество на изображението: С резолюция до 1280x720 или дори Full HD 1080x1920 получавате кристално чисто изображение дори при бързо движение.
  • Разширен ъгъл на наблюдение: Интегриран обектив с 170° ъгъл на заснемане покрива цялата широчина на пътното платно и записва случващото се не само пред автомобила, но и отстрани.
  • Детекция на движение и G-сензор: Тези функции осигуряват, че вашето превозно средство се наблюдава дори когато не сте наблизо, и при установяване на удар записът се заключва срещу презаписване.
  • Запис в цикъл: Избор между 3/5/10 минутни цикли позволява непрекъснато записване без нужда от ръчно изтриване на файлове.
  • Нощно виждане: Благодарение на инфрачервените диоди се осигурява ясно изображение дори през нощта или при лоши светлинни условия.
  • Мултифункционалност: Освен за запис на видео, рекордерът може да се използва и като цифров фотоапарат, запечатващ важни моменти в JPG формат.
  • Лесна управляемост и яснота: Голям 2,4-инчов цветен LCD дисплей улеснява навигацията и преглед на записите.
  • Автоматизация: Камерата се включва автоматично с пускането на двигателя на колата и се изключва след спирането му.
  • Памет: Поддържа microSD карти до 32 GB за дългосрочно записване на пътувания.
  • Комплект за инсталация: Пакетът включва всичко необходимо за монтаж и незабавна употреба, включително държач с вакуум и зарядно за кола.

Влезте в света на по-безопасно и спокойно шофиране с камерата Esperanza Extreme XDR102. Бъдете подготвени за всичко, което пътят може да ви предложи, и се наслаждавайте на всяко пътуване, знаейки, че разполагате с най-добрата технология на ваша страна.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти