Геймърски слушалки GM-D2 - Червени

цена
21,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,1 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Честотен диапазон:
20-20.000 Hz
Чувствителност на звука:
98dB
Дължина на слушалките:
1.2m
Микрофон:
Да, възможност за отделяне
sklad-pocet:
7
бр

Геймърски слушалки GM-D2 - Червени

Ако сте геймър и търсите нови геймърски слушалки, които да ви осигурят качествен звук и комфорт по време на игрите ви, то GM-D2 са перфектното решение за вас. Предлагаме ви тези стилни червени геймърски слушалки на caseland.bg.

GM-D2 са създадени с една цел - да ви предоставят висококачествен звук и комфорт по време на дългите часове на игра. Изработени са от висококачествени материали и са снабдени с голямо разнообразие от функции, които ще ви осигурят незабравимо геймърско изживяване.

Със своята изолация на шума, GM-D2 блокират външния шум, като ви позволяват да се концентрирате изцяло върху играта. И с вградения микрофон, можете лесно да се свържете с приятели и да комуникирате по време на играта.

GM-D2 разполагат с големи наушници, които покриват ушите ви напълно и ви осигуряват максимален комфорт. Те са направени от меки и дишащи материали, които ще ви позволят да играете за дълги часове без да се чувствате уморени.

Тези геймърски слушалки имат вграден дистанционен контролер, който ви дава възможност да контролирате звука на музиката и да отговаряте на обажданията си без да използвате ръцете си.

Ако искате да се насладите на качествена звукова картина и комфорт по време на игрите си, то GM-D2 са идеалното решение за вас. Поръчайте ги днес от caseland.bg и ги превърнете в своя незаменим аксесоар за гейминг

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >