Геймърски слушалки GM-D2 - Черни

цена
21,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,1 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Честотен диапазон:
20-20.000 Hz
Чувствителност на звука:
98dB
Дължина на слушалките:
1.2m
Микрофон:
Да, възможност за отделяне
sklad-pocet:
1
бр

Геймърски слушалки GM-D2 - Черни

Ако сте геймър и търсите нови геймърски слушалки, които да ви осигурят качествен звук и комфорт по време на игрите ви, то GM-D2 са перфектното решение за вас. Предлагаме ви тези стилни червени геймърски слушалки на caseland.bg.

GM-D2 са създадени с една цел - да ви предоставят висококачествен звук и комфорт по време на дългите часове на игра. Изработени са от висококачествени материали и са снабдени с голямо разнообразие от функции, които ще ви осигурят незабравимо геймърско изживяване.

Но комфорта не е всичко. GM-D2 осигурява качествено звуково изживяване, което ще ви позволи да чуете всички звуци в играта. Тези слушалки са снабдени с мощни високоговорители, които ще ви осигурят кристално ясен звук.

Със своята изолация на шума, GM-D2 блокират външния шум, като ви позволяват да се концентрирате изцяло върху играта. И с вградения микрофон, можете лесно да се свържете с приятели и да комуникирате по време на играта.

Ако искате да се насладите на качествена звукова картина и комфорт по време на игрите си, то GM-D2 са идеалното решение за вас. Поръчайте ги днес от caseland.bg и ги превърнете в своя незаменим аксесоар за гейминг.

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >