Геймърски слушалки GM-D1 - Червени

цена
21,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,1 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Честотен диапазон:
20-20.000 Hz
Чувствителност на звука:
98dB
Дължина на слушалките:
1.2m
Микрофон:
Да, възможност за отделяне
sklad-pocet:
3
бр

Геймърски слушалки GM-D1 - Червени

За начало, GM-D1 слушалките са проектирани специално за геймъри и имат висококачествен звуков изход. Те са оборудвани с 50 мм високоговорители, които осигуряват богат и детайлен звук за най-доброто гейминг преживяване.

Допълнително, GM-D1 слушалките са снабдени с микрофон, който има вградена шумопотискателна технология. Това означава, че микрофонът ще филтрира шумовете от околната среда и ще предаде ясния и кристален глас на потребителя.

Един от ключовите елементи на GM-D1 слушалките е тяхната удобност. Те са проектирани да се адаптират към формата на главата и ушите на потребителя, което ги прави идеални за продължителни игрални сесии. Освен това, те са леки и имат меки възглавници, които ще предоставят допълнителен комфорт.

В заключение, GM-D1 слушалките на Caseland.bg са перфектния избор за всеки геймър, който търси удобни, качествени и стилни слушалки за своя гейминг опит. С техните висококачествени високоговорители, шумопотискателен микрофон, удобство и интересни функции, те са един от най-добрите продукти на пазара в своя клас.

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >