Геймърски слушалки GM-D1 - Черни

цена
21,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,1 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Честотен диапазон:
20-20.000 Hz
Чувствителност на звука:
98dB
Дължина на слушалките:
1.2m
Микрофон:
Да, възможност за отделяне
sklad-pocet:
3
бр

Геймърски слушалки GM-D1 - Черни

Ако търсите перфектните геймърски слушалки за своя интернет магазин, GM-D1 на Caseland.bg са точно това, от което имате нужда! Създадени специално за геймърите, тези слушалки не само че осигуряват качествен звук, но и предлагат множество удобства, които ви позволяват да играете по-добре и по-удобно.

GM-D1 са оборудвани с качествени говорители, които осигуряват ясен и детайлен звук, който ще ви потопи в света на игрите. Те имат и микрофон, който осигурява ясна и разбираема комуникация с вашия отбор, което е от съществено значение за успеха в онлайн игрите.

В допълнение към качествения звук и микрофона, GM-D1 са изключително удобни за носене. Те имат меки възглавници, които ще ви осигурят комфорт дори след много часове игра.

И не на последно място, GM-D1 имат и стилен дизайн, който със сигурност ще впечатли вашите клиенти. Черните геймърски слушалки ще изглеждат перфектно в комбинация с всякакъв вид геймърска екипировка и ще бъдат допълнение към вашия стил и професионализъм.

Накратко, GM-D1 на Caseland.bg са перфектните геймърски слушалки, които ще ви осигурят качествен звук, удобство и стил. Не губете време и ги добавете към своята геймърска колекция сега!

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >