Дискретно закалено стъкло GrizzGlass Secret Glass за iPhone 14

цена
19,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
Отстъпка:
Отстъпка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
9240
Гаранция:
24 месеца
EAN:
5904063596416
sklad-pocet:
7
бр

Ако имате устройство, което съдържа вашите чувствителни данни и лична информация, няма по-лесен начин да увеличите тяхната сигурност и запазите личното си пространство, отколкото с нашата дискретна ламинирана стъкла. Тази иновативна защита е разработена с оглед на вашите нужди, независимо дали сте обикновен потребител или имате дълга история на работа с поверителни данни.

Повишена Сигурност за Вашите Чувствителни Данни

Вашите лични данни са скъпоценност, затова е важно да ги защитите непрекъснато. Дискретното ламинирано стъкло е първата линия на защита срещу нежелани погледи върху вашата информация на екрана. Независимо дали сте на публично място или у дома си, нашет стъкло ще ви предпази от любопитни погледи и ще запази вашите чувствителни данни в безопасност.

Предотвратете Неоторизиран Достъп до Вашите Съобщения

Знаем колко важно е да имате контрол върху това, кой има достъп до вашите лични съобщения и комуникация. С нашето дискретно ламинирано стъкло няма нужда да се притеснявате, че някой би могъл да разглежда вашите съобщения без ваше знание. Благодарение на специалната технология, която филтрира гледките от страни, ще можете да комуникирате с пълно увереност, че вашата конверсация ще остане между вас и вашето устройство.

Запазете Личното Си Пространство

Вашето лично пространство няма цена, затова трябва да имате контрол над това, което и кой има достъп до вашата информация. С нашето дискретно ламинирано стъкло можете да защитите вашето лично пространство без да ограничавате продуктивността си или забавлението на мобилното си устройство. Запазете свободата си да използвате телефона си, без да се притеснявате от неоторизирани погледи. Когато става въпрос за защита на вашите чувствителни данни и лично пространство, не правете компромиси. С дискретното ламинирано стъкло на вашия мобилен устройство, ще спите спокойно, като знаете, че вашата информация е в безопасност. Поръчайте го днес и отдайте предимство на сигурността и личното си пространство.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти