5D стъкло Tactical Glass Shield за Apple iPhone 14

цена
17,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при достачика
оценка:
4
брой оценяващи:
9826
Гаранция:
ДОЖИВОТНА
sklad-pocet:
4
бр

В Tactical се фокусираме върху издръжливостта и качеството, затова този продукт е покрит с доживотна гаранция като доказателство за нашата вяра в продукта. Освен това, с оглед на нашата любов към природата, всички наши продукти са опаковани в екологични кутии от рециклирана хартия.

Характеристиките на продукта включват защита на целия екран, включително огънатите му ръбове, висока устойчивост на надраскване, и непроменено качество на изображението или допирните свойства. Опаковката съдържа всичко необходимо за почистване, обезмасляване и инсталация на стъклото, включително кърпичка от микрофибър и алкохолна кърпичка.

Разликата между 5D и 2.5D стъклото е, че 5D стъклото е проектирано така, че да покрива максимално повърхността на екрана и предотвратява образуването на мехурчета и замърсявания под стъклото, докато 2.5D стъклото не покрива огънатите части и свършва там, където екранът престава да бъде равен.

За инсталиране на стъклото следвайте инструкциите, внимателно почистете и обезмаслете екрана с приложената кърпичка и алкохолна кърпичка, и се уверете, че не са останали замърсявания, които биха могли да повлияят на прилепването на стъклото. След това внимателно поставете стъклото и го притиснете към екрана, избутайте въздуха към ръбовете.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти