Декоративна малка лампа, Астрономически часовник - Черна

цена
15,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,1 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Осветление:
LED лампи
Батерия:
3x AAA (не са включени в комплекта)
Размери:
100x70 mm
Материал:
пластмаса
Таймер:
120 минути
sklad-pocet:
2
бр

Декоративна малка лампа, Астрономически часовник - Черна

 

Декоративната малка лампа, Астрономически часовник - Черна е перфектното допълнение към вашия дом, когато търсите начин да добавите уникален и интересен елемент в интериора си. Тя е идеална за всяка стая и ще ви предложи красиво осветление, което ще добави уют и топлина.

Тази декоративна малка лампа е изработена от висококачествени материали и има красив дизайн на астрономически часовник, който я прави перфектен акцент за всяка почивна стая, спалня или детска стая. Тя е създадена, за да предлага дифузно, но достатъчно ярко осветление, което ще ви помогне да създадете релаксираща атмосфера във вашето пространство.

Независимо дали я използвате като декоративен елемент или като източник на светлина, декоративната малка лампа с Астрономически часовник - Черна е перфектният избор за всички, които търсят нещо уникално и красиво за дома си. Този интересен елемент на интериора е идеален подарък за всеки, който обича астрономията и звездното небе. Поръчайте я днес от Caseland.bg и се наслаждавайте на красивата и уютна атмосфера, която тя ще добави във вашия дом!

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Декоративни свещници > Декоративни лампи > Декоративна малка лампа, Астрономически часовник - Черна
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти