Декоративна лампа, Голяма - Черна, Мост

Декоративна лампа, Голяма - Черна, Мост
цена
21,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
25,4 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Батерия:
3x AA (nejsou obsahem balení)
Осветление:
LED лампи
Размери:
150x85 mm
Материал:
пластмаса
Таймер:
120 минути
sklad-pocet:
2
бр

Ако търсите нещо за да добавите уют и стил в своя дом, декоративната лампа голяма - черна, мост е перфектното решение. Тази лампа е впечатляващо произведение на изкуството, което съчетава функционалността на лампата с изискан дизайн.

Декоративната лампа е изработена от висококачествени материали, които я правят здрава и устойчива на износване. Тя е снабдена с красив дизайн на мост, който ще създаде усещане за спокойствие и хармония във вашия дом.

Лампата е лесна за монтиране и може да бъде поставена върху маса, рафт или друго подходящо място. Тя създава топла и приятна атмосфера в стаята и може да бъде използвана като основно осветление или като допълнително осветление.

Декоративната лампа голяма - черна, мост е идеалният избор за всички, които искат да добавят нещо уникално и красиво в дома си. Това е перфектният подарък за приятели и близки, които обичат да създават уютна и приятна атмосфера в дома си.

Ако търсите нещо специално за вашия дом, поръчайте декоративната лампа голяма - черна, мост от Caseland.bg и се наслаждавайте на това красиво произведение на изкуството в своя дом.

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти