Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A USB-C - Сребрист, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1154
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
sklad-pocet:
3
бр

Бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A USB-C - Сребрист, 1м

 

 

 

Ако търсите нещо уникално и функционално за зареждане на вашето устройство, този бързо зареждащ, светещ LED кабел 2,4A USB-C - Сребрист, 1м е перфектен избор за вас.

Кабелът е снабден с USB-C връзка, която го прави съвместим с множество модели устройства, включително най-новите модели на Samsung, Huawei, Xiaomi и други. Дължината от 1 метър е достатъчна, за да можете да зареждате вашето устройство, без да се налага да го поставяте на близко разстояние до контакта. Кабелът е снабден с LED светлина, която го прави изключително забележим и уникален аксесоар. Светлината е ярка и интензивна, която привлича вниманието към вашия кабел и устройство. Бързо зареждащият, светещ LED кабел 2,4A USB-C - Сребрист, 1м е идеален за хора, които търсят не само практичен, но и стилен аксесоар за своето устройство. Кабелът е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и издръжлив за дълги години на употреба.

Този кабел е съвместим със стандартните зарядни устройства и USB портове, което го прави изключително универсален и удобен за употреба във всеки дом и офис. Също така, той е снабден с висококачествена защита от претоварване и късо съединение, което го прави сигурен за употреба.

Не се колебайте да поръчате бързо зареждащият, светещ LED кабел 2,4A USB-C - Сребрист, 1м от caseland.bg и да се възползвате от неговия уникален дизайн и функционалност. Той е перфектен аксесоар за всеки, който търси нещо уникално и стилно за своето устройство. Бързо зареждащият, светещ LED кабел е гарантирано качество и стил, което гарантира удобството и универсалността за вашето зареждане. Не пропускайте да поръчате своя светещ LED кабел USB-C - Сребрист, 1м от caseland.bg и да се насладите на качественото зареждане на вашето устройство.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >