Бързо зареждащ, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1154
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
sklad-pocet:
4
бр

Бързо зареждащ, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м

 

 

 

 

Ако търсите нещо изключително, този бързо зареждащ, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м е перфектен избор за вас.

Кабелът е снабден с USB-C връзка, която го прави съвместим с множество модели устройства, включително най-новите модели на Samsung, Huawei, Xiaomi и др. Дължината от 1 метър е достатъчна, за да можете да зареждате вашето устройство, без да се налага да го поставяте на близко разстояние до контакта. Но това, което прави този кабел толкова специален, е неговата LED светлина. Светлината е бяла и черна и дава невероятен светодиоден ефект, който прави този кабел неповторим и забележителен аксесоар. Светлината е ярка и интензивна, която привлича вниманието към вашия кабел и устройство. Бързо зареждащ, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м е идеален за хора, които търсят мощен заряд на своето устройство в кратък период от време. Той е създаден с мощност от 2,4A, която гарантира бързо и ефективно зареждане на вашето устройство. Кабелът е изключително здрав и издръжлив, благодарение на качествените материали, използвани при производството му. Той е идеален избор за хора, които се нуждаят от зареждане на своите устройства без прекъсвания. Бързо зареждащ, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м е перфектният начин да направите своето устройство по-ярко и забележимо. Той е не само функционален, но и стилен аксесоар, който може да се съчетае с всяко устройство и да допълни вашия стил. Не се колебайте да поръчате бързо зареждащия, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м от caseland.bg и да се възползвате от неговия уникален дизайн и функционалност. Той е перфектен подарък за близък или приятел и гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба на вашето устройство. Бързо зареждащият кабел е идеален за зареждане на вашето устройство по-бързо и по-ефективно. Той е създаден с мощност от 2,4A, която гарантира бързо зареждане на вашето устройство. Това е идеален избор за хора, които имат ограничено време и се нуждаят от бързо зареждане на своите устройства. Бързо зареждащ, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м е идеалният аксесоар за дома или офиса ви. Той ще ви осигури необходимата мощност и скорост за зареждане на вашето устройство. Той е лек и компактен, което го прави идеален за пътувания и ежедневна употреба. Не се колебайте да поръчате бързо зареждащия, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м от caseland.bg и да се възползвате от неговия уникален дизайн и функционалност. Светещият кабел с LED светлина е перфектният начин да направите своето устройство по-ярко и забележимо.

Той е гарантирано качество и стил, което гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба на вашето устройство.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Кабели > Кабели USB-C > > Бързо зареждащ, светещ кабел с LED светлина 2,4A USB-C - Бяло-Черен, 1м

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >