Bluetooth Stereo слушалки AWEI A996 Pro ANC Bluetooth 5.0 Black

цена
59,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
71,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1200
Гаранция:
24 месеца
Производител:
AWEI
Bluetooth:
5.0
Време за зареждане:
2 часа
Време за възпроизвеждане на музика:
до 16ч
Време за разговори:
до 10 часа
Честотен диапазон:
20-20000Hz
Импеданс:
32Ω
Капацитет на батерията:
300 mAh
Порт за зареждане на кутията:
USB-C
извънредни часове:
до 100 часа
sklad-pocet:
1
бр

Bluetooth Stereo слушалки AWEI A996 Pro ANC Bluetooth 5.0 Black

Потопете се в света на безжичната музика с перфектния спътник за вашата душа! Нашите безжични слушалки предлагат не само изключителен звук, но и комфорт и свобода, които са ви необходими.

Различни възможности за работа със слушалките

С безжична Bluetooth връзка музиката е на една ръка разстояние, независимо дали сте у дома, на път или навън - слушалките Awei A996 Pro винаги са готови да ви придружават във всяко приключение. Благодарение на технологията Bluetooth 5.0 можете да се насладите на стабилна връзка без забавяне или интерференция.

Ако търсите алтернатива на безжичната връзка - този говорител ви предлага възможност за свързване по друг начин освен чрез Bluetooth. На задната страна на говорителя, под естетически приятен капак, са скрити портове, които ви позволяват свързване чрез AUX конектор (3,5мм жак за аудио кабел) или памет карта. Това са алтернативни опции за наслаждаване на музика по ваш избор.

Слушайте отлично качество на звука

Слушалките Awei A996 Pro се отличават със своята впечатляваща 40мм мембрана - благодарение на нея откривате отново всяка нота. С такава голяма мембрана високите тонове са изключително чисти, докато басите са много дълбоки - комбинират се в спектакуларен концерт, в който сте непосредствено в центъра. Потопете се изцяло в света на вашата любима музика.

Истински PRO слушалки

Слушалките A997 Pro са оборудвани с активно потискане на шума (ANC), което гарантира, че можете комфортно да разговаряте по телефона или да слушате музика дори в изключително шумна и натоварена среда. Използваната технология потиска външния шум и улавя гласа на потребителя, което води до контрол на околните звуци и усещане за блажено тишина.

Сензационно време за работа

Иновативните A996 Pro се отличават не само със своя модерен дизайн, но и със своята впечатляваща капацитет на батерията, която е до 300 mAh. Такава голяма батерия означава също така невероятно дълго време за работа - насладете се на непрекъсната музика до 16 часа. Впечатляващо е също така и времето за готовност - до 100 часа. Сега можете да сте сигурни, че вашето устройство ще бъде готово за употреба за дълго време, независимо от интензивността на вашата активност.

Усетете отличното качество на изработка

Тези слушалки впечатляват с невероятната си прецизност на изработка, което ги прави уникални. Иновативният дизайн на слушалките ги прави леки и удобни, без да оказват прекомерен натиск върху ушите ви. Меката, дишаща кожа, която обгръща ушните части и гъвкавата тийка, са подходящи за хора с различни форми на главата, независимо от пол, възраст или цвят на кожата. Естетиката и практичността на този аксесоар вървят ръка за ръка, създавайки перфектен баланс между стил и функционалност. Благодарение на този подход използването става не само удоволствие, но и отговаря на очакванията дори на най-взискателните потребители.

Технически спецификации

  • Тип: В ухото слушалки
  • Версия на Bluetooth: 5.0
  • Мембрана: 40 mm
  • Импеданс: 32Ω
  • Честотна характеристика: 20-20000Hz
  • Капацитет на батерията: 300 mAh
  • Време за зареждане на слушалките: 2 ч
  • Време за възпроизвеждане на музика: до 16 ч
  • Време за телефонен разговор: до 10 ч
  • Време на готовност: до 100 часа
  • Порт за зареждане на кутията: USB-C
  • Сгъваеми слушалки: Да
  • Режими на слушалките: Безжични (Bluetooth) / С кабел (AUX конектор) / Възпроизвеждане на музика от слот за памет карта (Micro-SD)
  • Цвят: Черен
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >