Закалено стъкло за iWatch - 44мм

цена
11,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,3 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
В наличност
оценка:
4.8
брой оценяващи:
369
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Закалено стъкло за iWatch - 44мм

iWatch е един от най-популярните смарт часовници на пазара и се радва на голяма популярност сред потребителите. Това е много полезно устройство, което може да ви помогне да следите вашия ритъм на живота, да проверявате съобщенията си, да следите фитнес статистиките си и много други. Въпреки това, както при всички устройства с дисплей, съществува риск от надраскване или счупване на екрана.

Затова, ако искате да предпазите вашия iWatch от драскотини и удари, можете да използвате закалено стъкло за iWatch - 44мм, който можете да намерите на Caseland.bg. Това е качествено стъкло, което е създадено, за да осигури максимална защита на вашия часовник. Стъклото е с дебелина от 0.33мм, което означава, че е достатъчно тънко, за да не наруши дизайна на вашия iWatch, но в същото време достатъчно здраво, за да предпази екрана от надрасквания и счупвания.

Закаленото стъкло е изработено от висококачествени материали, които гарантират максимална яснота на изображението, като в същото време осигуряват и максимална защита на екрана на вашия iWatch. Стъклото е лесно за поставяне и не оставя следи от отпечатъци и мазнини на повърхността му.

Купувайки закалено стъкло за iWatch - 44мм от Caseland.bg, ще получите качествен продукт, който ще предпази вашия iWatch от надрасквания и счупвания, което може да удължи живота на вашето устройство. Стъклото е съвместимо с 44мм моделите на iWatch и е идеалното решение за хора, които искат да осигурят максимална защита на своя iWatch.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти