Високоскоростна USB 2.0 (HUB) станция - 4x USB

цена
10,8 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.2
брой оценяващи:
72
Гаранция:
24 месеца
USB версия:
2.0
Брой на USB:
4
Индикатор за включена светлина:
Да
Подкрепя max:
500GB HDD
sklad-pocet:
5
бр

Високоскоростна USB 2.0 (HUB) станция - 4x USB

 

Високоскоростната USB 2.0 (HUB) станция с 4 USB порта е перфектното решение за хора, които имат нужда от повече портове за своите USB устройства. Тази станция ви позволява да свържете до 4 устройства към един USB порт на вашия компютър. Съвместима е с USB 2.0 и е съвместима с почти всички операционни системи, включително Windows, Mac и Linux. Компактният дизайн прави тази USB станция много удобна за използване във всякакви условия. Сега можете да свържете лесно и бързо всичките си USB устройства с тази високоскоростна USB 2.0 (HUB) станция с 4 порта.

С този USB HUB можете да свържете множество устройства, като например флаш дискове, външни твърди дискове, принтери и други периферни устройства. С 4 USB порта никога повече няма да се чувствате ограничени във вашите възможности и няма да имате нужда от използването на различни хъбове или да пренасяте тежка и голяма техника за връзка на вашия компютър.

Не се колебайте да разширите вашия компютърен набор с тази високоскоростна USB HUB станция и да се насладите на бърз и ефективен трансфер на данни между вашите устройства. Поръчайте я днес от caseland.bg и се възползвайте от нашите изгодни цени и бърза доставка!

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти