Swissten адаптер 1A - черен

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

 

 

 

Swissten зарядно устройство 1A - Вашата необходимост при пътуване

Ако сте пътешественик, знаете колко важно е да имате добре функционираща електроника по време на пътуването. Понякога обаче може да се окаже, че не може да намерите контакт за зареждане на вашите устройства. Swissten cестовният набиращ адаптер 1A ще ви помогне да решите този проблем. Това е мощен адаптер, който ви позволява да зареждате вашите електронни устройства по време на пътуването.

Този адаптер има входно напрежение от 100 до 240 V AC, което означава, че можете да го използвате по целия свят. Той има и изходно напрежение 5 V DC и максимален изходен ток 1 A. Това ви позволява да зареждате всичките си мобилни устройства, като например смартфони, таблети, MP3 плеъри и други.

Swissten адаптерът е много лек и лесно преносим. Той има малки размери, така че можете лесно да го носите в джоба или чантата. Този адаптер има и защита срещу късо съединение, пренапрежение и претоварване, което ви предоставя допълнителна сигурност по време на зареждането на вашите устройства.

Като цяло, Swissten зарядното устройство е идеално за пътуване, тъй като ви позволява да зареждате вашите устройства по време на пътуването, независимо къде се намирате. Неговата мощност и надеждност гарантират, че вашата електроника винаги ще бъде готова за употреба, без да трябва да търсите контакт в чужбина.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >