Swissten адаптер 1A - Бял

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
0
бр

Swissten адаптер 1A е удобно и компактно зарядно устройство, което може да се използва в дома или на път. Той е идеален за хора, които се движат много и имат нужда от удобен начин за зареждане на своите мобилни устройства.

С тегло от само 23 грама и размери 6 х 3,5 х 2,5 сантиметра, Swissten cestovní nabíjecí adaptér 1A е много лек и компактен. Той може да се прибере лесно в джоб или чанта и да се използва когато ви е необходимо. Белите му цветове го правят елегантен и подходящ за всяка среда.

Swissten cestovní nabíjecí adaptér 1A разполага с един USB порт с изходящ ток от 1A. Това е достатъчно за зареждане на почти всички мобилни устройства, включително смартфони, таблети и MP3 плейъри. Зареждането е бързо и ефективно, което го прави идеален за спешни ситуации или когато сте на път и имате нужда да зареждате вашите устройства.

Swissten cestovní nabíjecí adaptér 1A е съвместим с всички USB кабели и може да се използва за зареждане на всички мобилни устройства, които поддържат USB зареждане. Това го прави много удобен и универсален за употреба.

В заключение, Swissten cestovní nabíjecí adaptér 1A е отличен избор за всички, които търсят удобно и ефективно зарядно устройство за своите мобилни устройства. Той е компактен, лек и съвместим с всички USB кабели. Това е отличен продукт, който може да се използва както в дома, така и на път. Swissten е известна марка за висококачествени електронни устройства и можете да се доверите на този продукт за дълготрайност и ефективност.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >