Стъклен протектор Hofi UV Glass Pro+ Realme 12 Pro Plus 5G Clear

цена
21,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,3 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
Отстъпка:
Sleva
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
10089
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Стъклен протектор Hofi UV Glass Pro+ Realme 12 Pro Plus 5G Clear

Hofi UV Glass Pro+ е висококачествено защитно стъкло, специално предназначено за Realme 12 Pro Plus 5G. Това премиум стъкло комбинира отлична защита с първокласен дизайн, който не само защитава вашия телефон, но и му придава елегантен вид. Основни характеристики:

  • UV защита: Това стъкло е оборудвано със специален UV слой, който защитава вашия дисплей от нежелано ултравиолетово излъчване. Това не само предотвратява надраскване на екрана, но също така защитава очите ви от вредните ефекти на UV лъчението.
  • Устойчивост на надраскване: Стъклото Hofi UV Glass Pro+ е изработено от закалено стъкло, което е изключително устойчиво на надраскване. Това означава, че вашият дисплей ще остане в перфектно състояние дори след дългосрочна употреба.
  • Crystal Clear: Благодарение на тази технология можете да сте сигурни, че изображението на вашия дисплей ще остане ясно и остро. Стъклото не изкривява цветовете или детайлите, което ви позволява напълно да се насладите на всичко, което вашият Realme 12 Pro Plus 5G предлага.
  • Лесна инсталация: Hofi UV Glass Pro+ е проектирано така, че да бъде лесно за инсталиране. В комплекта получавате всички необходими инструменти и инструкции, така че да можете безпроблемно да приложите защитното стъкло на вашия телефон.
  • Тъч чувствителност: Това стъкло не влияе на чувствителността на допира на вашия дисплей. Ще можете да използвате всички функции на вашия телефон без да правите компромиси.
  • Елегантен дизайн: Стъклото Hofi UV Glass Pro+ е проектирано така, че да съвпада перфектно с дизайна на вашия Realme 12 Pro Plus 5G. Прозрачното и тънко стъкло не увеличава излишно обема на телефона и запазва неговия елегантен вид.

С Hofi UV Glass Pro+ Realme 12 Pro Plus 5G Clear можете да бъдете сигурни, че вашият телефон ще бъде защитен от надрасквания, прах и мръсотия, и същевременно ще се радвате на максимална яснота и чистота на екрана. Този продукт е идеален за всеки, който търси надеждна защита за своя Realme 12 Pro Plus 5G, без да жертва дизайна и функционалността на устройството.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти