Спортна елегантна гривна L18 със силиконова каишка - Черна

цена
24,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Doprava Zdarma
sklad-krytoland:
ANO
склад:
Skladem u dodavatele
оценка:
4.8
брой оценяващи:
7657
Гаранция:
24 měsíců
váha:
27g
Velikost displeje :
1.3" 240x240
Baterie:
150 mAh Li-polymer
Délka uložení dat:
1 měsíc
Doba dobíjení:
2h +-
materiál pásku:
silikon
Rozměry:
88,7 x 125 x 30
Způsob připojení:
bluetooth 4.0
sklad-pocet:
2
бр

Спортна елегантна гривна L18 със силиконова каишка - Черна

Тази спортна елегантна гривна с черна силиконова каишка съчетава изискан дизайн с функционални характеристики, като по този начин създава идеалния спътник за ежедневно носене. Независимо дали сте страстен спортист или модерен уникален индивид, тази гривна ви позволява да следите активността си със стил.

Основни характеристики:

  • Елегантен дизайн: Черната силиконова каишка и модерният дизайн на гривната гарантират, че вашето китка ще бъде не само удобно, но и стилно. Чудесно се съчетава с различни облекла.
  • Следене на активност: Прецизното следене на стъпките, изминатото разстояние и изгорените калории ви помага да поддържате активен начин на живот. Просто погледнете към вашето китка.
  • Мониторинг на съня: Получете детайлна информация за вашето състояние по време на сън и разберете колко качествено си почивате. Функциите за следене на REM фаза и дълбочина на съня предоставят ценни данни за по-добър отдих.
  • Сърдечен монитор и кръвно налягане: Следете сърдечните си удари и кръвното си налягане директно от вашето китка. Поддържайте информираност за вашето здраве лесно и ефективно.
  • Известия за съобщения и обаждания: Свържете гривната с вашия смартфон и получавайте уведомления за входящи съобщения, обаждания и други. Не е необходимо постоянно да държите телефона в ръка.
  • Водоустойчив дизайн: Гривната е устойчива на вода и пот, така че не трябва да се притеснявате да я използвате по време на спортни дейности или в дъждовно време.
  • Батерия с дълъг живот: Гривната е оборудвана с презареждаща се батерия, която предоставя дълготрайна работа без често зареждане.

Спортната елегантна гривна с черна силиконова каишка е комбинация от производителност и стил, която ще обикнете. Поръчайте я още днес и започнете да следите вашата активност с елегантност!

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Smart часовници и аксесоари > Умни часовници > Спортна елегантна гривна L18 със силиконова каишка - Черна

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >