Редукция за трансфер на данни от SD карта към Micro USB - Черна

цена
11,66 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Редукция за трансфер на данни от SD карта към Micro USB - Черна

 

Редукция от микро USB към SD карта - Универсална връзка за вашите данни

Напредъкът в технологиите ни позволява лесно да споделяме, съхраняваме и прехвърляме данни между различни устройства. Един от такива практични помощници е редукцията от микро USB към SD карта. Този малък, но мощен адаптер предлага широка гама от предимства, които улесняват управлението и прехвърлянето на данни.

Универсална свързаност

Редукцията от микро USB към SD карта действа като мост между вашето устройство с микро USB порт (например смартфон или таблет) и SD карта. Този адаптер ви позволява лесно и бързо да свържете вашия SD карта със съвместимо устройство, което е полезно, когато искате бързо да направите резервни копия, прехвърлите или споделите снимки, видеоклипове или документи.

Лесна употреба

Използването на редукцията е много лесно. Просто свържете микро USB конектора към вашето устройство и вкарайте SD картата в съответния слот на другата страна на адаптера. Веднага ще получите достъп до съдържанието на картата, което изключва нуждата от сложни конфигурации и настройки.

Трансфер на данни без граници

Благодарение на редукцията можете да прехвърляте данни между устройства, независимо от техния операционна система или съвместимост. Това означава, че лесно можете да прехвърляте файлове между различни платформи като Android, Windows или Mac. Това улеснява споделянето и сътрудничеството.

Компактен и пътешественически спътник

Благодарение на компактния си дизайн можете лесно да носите редукцията със себе си, независимо дали сте у дома, на работа или на път. Това означава, че винаги можете да имате важните си файлове и данни на разположение.

Редукцията от микро USB към SD карта е незабележим, но изключително полезен инструмент за лесен трансфер на данни между вашите устройства. Неговата универсална свързаност, лесна употреба и компактен дизайн го правят незаменим аксесоар за всеки, който се нуждае от удобен и надежден начин да управлява своите данни. Независимо дали става въпрос за резервно копиране на снимки, споделяне на документи или прехвърляне на мултимедийно съдържание, редукцията от микро USB към SD карта ще ви улесни в целия процес и ще ви позволи да използвате пълния потенциал на вашите устройства.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти