Преносима Bluetooth колонка Charge 3 - Черна

цена
42,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
50,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
функция на powerbank:
Да - 1500mAh
Максимална ефективност:
92 dB
Микрофон:
Да
Продължителност на живота на батерията:
10h
sklad-pocet:
1
бр

Преносима Bluetooth колонка Charge 3 - Черна

 

 

 

 

Ако търсите преносима Bluetooth колонка с висококачествен звук и издръжлива батерия, Charge 3 е идеалният избор за вас. Тази черна колонка е перфектна за пътувания, пикник или плажни партии.

С Charge 3 ще можете да се наслаждавате на качествен звук навсякъде. Колонката е снабдена с два високоговорителя и един бас радиатор, които осигуряват богато звуково изживяване.

Със своята мощна батерия, Charge 3 ви дава до 10 часа на издръжливост на едно зареждане, което ви позволява да слушате музика цял ден. Колонката е също така водоустойчива, което я прави перфектна за ползване на открито.

В допълнение, Charge 3 има вграден микрофон, който ви позволява да приемате обаждания без да прекъсвате поточното възпроизвеждане на музика. Колонката е лесна за управление и има изчистен дизайн, който се вписва перфектно във вашия стил.

Ако търсите преносима Bluetooth колонка, която да осигури качествен звук, дълготрайна батерия и издръжливост, Charge 3 е перфектният избор за вас. Поръчайте сега от caseland.bg и се наслаждавайте на музиката си навсякъде.

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти