Предна светлина за Xiaomi Mi Electric Scooter

цена
17,92 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,5 лв.
Code
C002550016000
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-typ:
NASEDILY
sleva-vyprodej:
50%
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1200
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Предна светлина за Xiaomi Mi Electric Scooter

Xiaomi Mi Electric Scooter е надежден и модерен електрически скутер, който предлага комфортно и безопасно пътуване. Важна част от безопасността по време на каране е наличието на ярка и ефективна предна светлина. За да се уверите, че сте видими и виждате пътя си дори в тъмното, предната светлина за Xiaomi Mi Electric Scooter е задължителен аксесоар.

Предната светлина за Xiaomi Mi Electric Scooter е специално проектирана, за да осигури ярка и видима светлина по време на каране. Това ви позволява да бъдете забелязвани от другите участници в движението и да предупреждавате за вашето присъствие на пътя. Светодиодната технология осигурява ярко осветление, като същевременно консумира малко енергия от батерията на скутера.

Предната светлина не само ви позволява да бъдете видими, но и ви помага да виждате пътя пред вас по време на каране. Това е от съществено значение, особено при шофиране през нощта или в условия на намалена видимост. С ярката предна светлина на Xiaomi Mi Electric Scooter можете да забележите препятствия, промени в настилката на пътя и други потенциални рискове, които може да срещнете.

Инсталирането на предната светлина на Xiaomi Mi Electric Scooter е бързо и лесно. Тя се монтира на предната част на скутера и е съвместима със стандартните модели на Xiaomi Mi Electric Scooter. Няма нужда от сложни инструменти или процедури - просто закрепете светлината на мястото й и я свържете към електрическата система на скутера. Светодиодната предна светлина е издръжлива и устойчива на влага и ви позволява да я използвате в различни метеорологични условия без притеснения.

Предната светлина за Xiaomi Mi Electric Scooter е важен аксесоар, който трябва да бъде наличен при каране през нощта или в условия на намалена видимост. Тя ви предлага ярко и видимо осветление, което увеличава вашата безопасност и предупреждава другите участници в движението за вашето присъствие на пътя. Инсталацията е бърза и лесна, а съвместимостта с Xiaomi Mi Electric Scooter гарантира безпроблемна употреба. Осигурете си безопасно и комфортно пътуване с предната светлина за Xiaomi Mi Electric Scooter.

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 7 >